Syysaikataulu on täällä!

Korjaus painettuun aikatauluun

Lauantain Ruoholahden palloiluhallin tunti on tuttuun tapaan klo 11.00 ja Haagan pelastusaseman tunti klo 12.00. Korjattu aikataulu pdf-muodossa.

Friskis&Svettis Helsingin syksy tarjoaa monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona: jumppaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta, voimatreeniä, tanssia, joogaa, juoksua, sauvakävelyä ja patikkaretkiä!

Syksyllä liikumme Hermannin salin lisäksi Haagassa, Katajanokalla, Ruoholahdessa ja Yrjönkadulla. Katajanokan liikuntahallilla jumpataan nyt myös tiistai- ja keskiviikkoiltaisin. Kesäuutuus, suosittu Tanssi explode -tunti, jatkaa syksyn aikataulussa torstai-illoissa. Tarjolla on vauhtia, voimaa ja bilefiilistä ilman vaikeita askelsarjoja ja pitkiä kuvioita!

Ulkoliikunta palaa kesän jälkeen normaaliin aikatauluun, ja Stadin parasta lenkkiseuraa on tarjolla tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja joka toinen viikko sunnuntaisin.

Patikkaretkiä järjestetään syksyllä neljä. Tulossa on myös ekstratunteja ja muita tapahtumia. Patikkaretket ja tapahtumat ovat jäsenille maksuttomia. Jäseneksi voit liittyä helposti maksamalla vuosijäsenmaksun (15 €) verkkokaupassamme. Jäsenenä saat myös liikuntakortit edulliseen jäsenhintaan!

Syyskausi alkaa jo 17.8.!

Syksyn liikuntakortti kannattaa lunastaa ajoissa, sillä syyskausi alkaa jo elokuussa!

Sisä- ja ulkoliikunta (17.8.–31.12.2020)                    136 €
Pelkkä ulkoliikunta (17.8.–31.12.2020)                     50 €
Junior-kortti 7–12-vuotiaille jäsenille, oikeuttaa junior -tunneille (15.9.–15.12.2020) 58 €

Nuorisoalennus: 12-18 -vuotiaille 50% alennus sarja- ja kausikorteista sekä kertalipuista. Alennus ei koske Junior-korttia.

Opiskelija-alennus: 50% kausikorteista (perustutkintoa opiskelevat).

Huom: Haagassa, Katajanokalla ja Yrjönkadulla kausi alkaa myöhemmin elo-syyskuussa. Katso tarkemmat ohjelma- ja hintatiedot syksyn aikataulusta (pdf).

Turvallisuus

F&S-sali Hermannin sisäliikuntatunneille sekä kaikille syksyn patikkaretkille on turvallisuussyistä edelleen rajoitettu osallistujamäärä ja ennakkoilmoittautuminen. Lue varausohjeet.

Seuraamme jatkossakin tarkasti viranomaisohjeita ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme niiden pohjalta. Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme ja Facebookissa. Huolehdithan edelleen hyvästä käsihygieniasta, kun tulet liikkumaan. Mikäli tunnet itsesi kipeäksi tai väsyneeksi, jääthän kotiin toipumaan.

Lisätietoja turvallisesta liikkumisesta.

Liikuntakortit helposti verkkokaupasta

Liikuntakorttien ostaminen käy kätevästi verkkokaupassa tai sähköpostilla. Verkkokaupassamme voit ostaa kaikkia liikuntakortteja sekä maksaa seuran jäsenmaksun. Maksutapoina ovat kaikki verkkopankit sekä yleisimmät maksukortit.

Verkkokauppaostoksesta saat välittömästi kuitin sähköpostiisi, ja sitä näyttämällä voit osallistua tunneille jo ennen kuin toimisto on postittanut sinulle varsinaisen liikuntakortin. Liikuntakortteja voi ostaa myös toimistostamme Hermannin salilta.

Katso toimiston aukioloajat ja yhteystiedot.

Tutustu syksyn aikatauluun (pdf).