Sisäliikuntatunneille ennakkoilmoittautuminen

(Päivitetty 28.7.2020)

F&S-sali Hermannin sisäliikuntatunneille on ennakkoilmoittautuminen. Tunneille mahtuu 15 osallistujaa + ohjaaja (syyskaudella 17.8. alkaen 18 osallistujaa + ohjaaja). Paikat varataan varausjärjestelmän kautta. Varauksia voi tehdä tunnin alkuun saakka. Järjestelmästä näkyy, jos tunti on täynnä tai vapaita paikkoja jäljellä kolme tai vähemmän. Vapaille paikoille voi tulla ilman varausta.

Sinulla voi olla kaksi voimassa olevaa varausta kerrallaan (F&S-sali Hermanni). Jos et pääsekään osallistumaan tunnille, peruutathan varauksesi viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Varaukset tulee lunastaa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua – olethan siis ajoissa paikalla, jotta et menetä varaustasi!

Huom! Varaukset koskevat ainoastaan F&S-sali Hermannin sisäliikuntatunteja sekä patikkaretkiä. Haagan, Katajanokan, Ruoholahden ja Yrjönkadun sisäliikuntatunneille sekä muille ulkoliikuntatunneille ei tarvitse tehdä varauksia. Kaikki tunnit näkyvät kuitenkin varausjärjestelmässä. Voit siirtyä liikuntapaikasta toiseen järjestelmän vasemmalla puolella olevasta harmaasta nuolesta. Mahdolliset tuntimuutokset näkyvät järjestelmässä keltaisella värillä. Jos haluat vastaanottaa tekstiviestin viime hetken tuntimuutoksista, ruksaa käyttäjätiedoissasi kohta “Hyväksyn, että minulle voi lähettää tekstiviestejä varauksistani.”