Friskis&Svettis

F&S – liikunnan iloa hyvässä seurassa

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf  järjestää sisä-  ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua ryhmäliikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille.

Olemme osa F&S-liikettä, joka syntyi Ruotsissa vuonna 1978. F&S-seuroissa on yli 500 000 jäsentä useissa Euroopan maissa. F&S Helsingissä ja sisarseurassamme Vantaalla on yhteensä noin 1500 jäsentä.

Toimintamme alkoi  kesällä 1992, kun käynnistimme maksuttomat puistojumpat Kaivopuistossa. Puistojumpista meidät tunnetaan, mutta olemme paljon muutakin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy treenivaihtoehtoja moneen makuun.

Friskis&Svettis on jäsentensä yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistoiminnassa.  Kaikki ohjaajat ja toimijat antavat panoksensa ilman taloudellista korvausta. Ainoastaan toimistossa on osa-aikaista henkilökuntaa huolehtimassa jäsenpalveluista.

F&S rahoittaa toimintansa keräämällä jäsen- ja liikuntamaksuja. Maksuilla katamme muun muassa salivuokrat, ohjaajien koulutuksen ja laite- sekä varustehankinnat. Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsinki rf on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen liikuntaseura, jonka kaikki tuotto käytetään seuran toiminnan kehittämiseen jäsenten hyväksi.

Seuran hallitus vuonna 2020

Markku Toijala, pj
Satu Kantokoski, vpj
Anu Myyryläinen, sihteeri
Seppo Mikkonen, taloudenhoitaja
Niina Hämäläinen, jäsen
Marja-Liisa Huttunen, jäsen
Annica Stierncreutz, jäsen

Hallituksen yhteystiedot: hallitus[at]friskissvettis.fi
tai puheenjohtaja[at]friskissvettis.fi
Seuran säännöt (pdf).

F&S tietosuojaperiaatteet_2018

Omassa salissa on ilo liikkua!

Seuran ensimmäinen oma sali, F&S-sali Arabia, avattiin syksyllä 2013. Tammikuussa 2019 muutimme uuteen F&S-sali Hermanniin. Oma sali on seuran yhteinen olohuone ja kaikille avoin kohtaamispaikka. Se ei olisi syntynyt ilman meidän kaikkien yhteistä panosta. Kiitos kaikille muuttotalkoisiin osallistuneille!

Liikuntasalin vuokraus

Kaunis, uusi salimme Hermannissa sopii moneen käyttöön. Sekä liikuntasaliamme että pientä sivusalia on jäsentemme mahdollista vuokrata omaan pienimuotoiseen liikunta- tai tapahtumakäyttöön silloin, kun sali ei ole seuran omassa käytössä. Ota yhteyttä toimistoon.

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Friskis& Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf, 09 6854542, info[at]friskissvettis.fi.

Yhteistyökumppanit
1. Helsingin Latu, reppuretket
F&S patikat tehdään yhteistyössä Helsingin Ladun kanssa. Helsingin Ladun jäsenet pääsevät maksutta F&S patikoille ja F&S-jäsenet voivat osallistua Helsingin ladun reppuretkille.

2. Ibike
Pajalahdentie 9, F&S-jäsenkortilla -10 % huoltotyön hinnasta.