Hinnasto ja liikuntakorttien tilaaminen

Jäsenmaksu
1.1. – 31.12.2020 15 €

F&S Helsingin jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (15 €) verkkokaupassaJäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Kausi- ja jäsenmaksutarrat liimataan jäsenkorttiin, jota näyttämällä pääset tunneillemme.

Verkkokaupasta voit tilata myös haluamasi liikuntatuotteet. Saat tilauksesi postissa muutaman päivän sisällä, mutta jo heti maksamisen jälkeen pääset osallistumaan liikuntaan sähköpostiisi tulevaa kuittia näyttämällä (ei koske sarjakortteja).Voit myös käydä ostamassa toimistostamme, ks. yhteystiedot  ja aukiolojat.

Jäsenenä voit osaa kausi- ja sarjakortteja. Jäsenmaksun on oltava voimassa sarja- tai kausikortin voimassaoloaikana. Tarjoamme jäsenille myös maksuttomia lisäetuja, kuten tapahtumia ja pop up -tunteja.

Helsingin jäsenkortilla voit ostaa myös F&S Vantaan sarjakortteja. Vastaavasti F&S Vantaan jäsenet voivat ostaa Helsingin sarjakortteja ja kertalipun jäsenhintaan sekä osallistua maksutta pop up -tunneille.

Tunneillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Syksyn 2020 liikuntakortit
Syksyn 2020 sisä- ja ulkoliikunta (17.8.2020 – 31.12.2020) 136€
Syksyn 2020 ulkoliikunta (17.8.2020 – 31.12.2020) 50€
Pätkäkortti (voimassa 30 päivää ostopäivästä) 41 euroa. Pätkäkortti on lunastettava toimistolta. Niitä ei siis voi tilata eikä maksaa laskulla. Pätkäkortin käyttö edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä. 41€
Sarjakortti 6 kertaa* 55€
Sarjakortti 12 kertaa* 93€

*Sarjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä sekä sisä- että ulkoliikuntaan.

Patikat ovat ilmaisia jäsenille. F&S Helsingin patikkaretkille voi osallistua myös F&S Vantaan jäsenkortilla. Patikkaretkiä teemme yhteistyössä Helsingin Ladun kanssa, ja F&S-jäsenet voivat osallistua Helsingin ladun reppuretkille. Lisätietoa reppuretkistä.

Kertalippuja, jäsenille 10 euroa ja ei-jäsenille 12 euroa, myydään jumppien ja ulkoliikunnan yhteydessä. Jumppapaikoilla käyvät maksuvälineinä käteinen, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit, Tyky-kuntoliikuntasetelit sekä MobilePay-, SmartumPay- ja MyEdenred-mobiilisovellukset.

Kausi- ja sarjakortit sekä jäsenmaksut voit maksaa myös Smartum-verkkomaksupalvelussa, SporttiPassi-tililtäsi, Tyky-Online-maksuna, Eazybreak-mobiililiikuntasetelillä tai Edenred- tai Smartum-kortilla. Ota silloin yhteyttä seuran toimistoon.

Nuorisoalennus: 12-18-vuotiaille 50% alennus sarja- ja kausikorteista sekä kertalipuista. Alennus ei koske Junior-korttia.

UUTUUS: Opiskelija-alennus 50% kausikorteista (perustutkintoa opiskelevat): kevään 2020 sisä- ja ulkoliikunta 68 euroa, pelkkä ulkoliikunta 25 euroa. Opiskelija-alennuksella myydyt kortit lunastetaan Hermannin toimistolta. Muistathan ottaa opiskelijakortin mukaan!