Toimijat

Friskis&Svettis Helsingin voima on vapaaehtoistyössä. Järkkärit, ohjaajat, toimikuntien ja hallituksen jäsenet sekä muut vapaaehtoiset ovat mukana liikunnan ilosta ja halusta toimia hyvän asian puolesta.

Haluatko olla mukana kehittämässä toimintaamme ja levittämässä liikunnan iloa? Friskis&Svettis Helsingin vapaaehtoisena toimijana edistät hyvinvointia ja terveyttä ja tuot iloa monen elämään. Saat innostavan harrastuksen, mukavia ystäviä ja opit uusia taitoja.

Voit osallistua vapaaehtoistoimintaan omien voimiesi mukaan. Voit olla mukana silloin tällöin tai ryhtyä vakituiseksi toimijaksi. Vakituisena toimijana voit hoitaa jumppatuntien käytännön järjestelyjä järkkärinä, osallistua toimikunta- tai hallitustoimintaan tai ryhtyä ohjaajaksi.

Jatkuvaan koulutukseen kuuluu osallistuminen jumppiin mahdollisimman usein. Siksi vakituiset toimijamme saavatkin kehittää itseään osallistumalla kaikkien Friskis&Svettis-seurojen liikuntaan maksutta. Järjestämme toimijoille myös koulutusta ja virkistystä.

Ohjaajat ja järkkärit kertovat mielellään lisää toiminnasta jumppien yhteydessä. Nykäise rohkeasti hihasta – se voi muuttaa elämäsi!

Kiinnostuitko?

Läheta sähköpostia info[at]friskissvettis.fi tai soita toimistolle (09) 685 4542. Me otamme yhteyttä ja kerromme lisää.